29-10-12

Hanne Troonbeeckx VT4 Shownieuws @ Bekende Vlaamse Vrouwen


Hanne Troonbeeckx presenteert in VT4 Shownieuws de heetste nieuwtjes uit showbizzland, en duikt daarbij geregeld in de interne keuken van VT4.

De making of van een spotje met BV's? Achter de schermen van VT4's grootste producties? Nieuwtjes uit het leven van de bekendste gezichten? Je hoort het als eerste in Shownieuws met Belgische babe Hanne Troonbeeckx.

VT4 trekt dit voorjaar volop de Vlaamse kaart. Met programma's als 'Wat een Leven!', 'Komen Eten' en 'Huizenjacht' heeft het vanaf 22 februari al een zeer sterk menu klaar. Vanaf vrijdag 26 februari komt daar nog het media- en showbizzmagazine 'Shownieuws' bij. Hanne Troonbeeckx gaat het gloednieuwe programma presenteren.

VT4 wordt almaar Vlaamser. En dat merk je ook aan de constante evolutie in de programmering. Zo zagen we in het programmaschema dat op vrijdag 26 februari de eerste aflevering wordt uitgezonden van 'Shownieuws', een gloednieuw én Vlaams media- en showbizzmagazine. Hanne Troonbeeckx staat genoteerd als presentatrice.

'Shownieuws' is al enkele jaren een vaste waarde in Nederland, waar het wordt uitgezonden op SBS 6. Daar heeft het programma geregeld enkele spraakmakende primeurs te pakken.

Deze zomer nog was er het ophefmakende interview met de moeder van Jan Smit, naar aanleiding van de relatiebreuk tussen haar zoon en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen.

VT4-woordvoerster Lies Maesschalck: 'Op vrijdag zal Hanne Troonbeeckx de week een beetje 'afronden' met 'Shownieuws'.

Een keer per week verzamelt VT4 enkele opmerkelijke feestbeelden, interviews met internationale en nationale artiesten en natuurlijk komen er ook leuke dingen aan bod van de VT4- en VIJFtv-programma's.

Zo bijvoorbeeld achter de schermen van 'Move Like Michael Jackson'. 'Shownieuws' wordt elke week verschillend én uiteraard actueel.'

VT4 gaat 'Shownieuws' met Hanne Troonbeeckx uitzenden om 18.30. Dus pal tegenover het Eén-succesnummer 'Blokken' en 'David', de telenovelle van vtm. Dat wordt ongetwijfeld nog een spannende televisiestrijd!

De nieuwe locatie voor de showbizzkalender van 2011 wordt het bos van Kiewit. De 14de editie van de kalender heeft wouden en bossen als thema.

Fotograaf Henk van Cauwenbergh zal twaalf BV's fotograferen waaronder de Limburgse Cythia Reekmans, Hanne Troonbeeckx en Zohra. Véronique De Kock zal voor de verandering niet voor de lens van Henk van Cauwenbergh verschijnen.

De opnames starten in augustus.

Marie Vinck, Hanne Troonbeeckx en Ella-June Henrard naakt op de showbizzkalender 2011.
Jaar na jaar pakt de showbizzkalender uit met vrouwelijk bloot van eigen bodem en ook dit jaar is dat niet anders.

Zo zullen actrices Marie Vinck en Veerle Baetens vereeuwigd worden door fotograaf Henk van Cauwenbergh.

En krijgen ook Lauren Versnick, de 15-jarige dochter van Vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek, Hanne Troonbeeckx en de 16-jarige "Bo"-actrice Ella-June Henrard een maand in de kalender.

De twee binken van dienst voor de showbizzkalender van 2011 zijn voetballer Carl Hoefkens en chefkok Sergio Herman.

Véronique De Kock is voor het eerst niet opgenomen in de selectie van Henk van Cauwenbergh. De kalender wordt op 23 oktober officieel voorgesteld.

Dertien opeenvolgende edities was Véronique De Kock de 'leading lady' van de naakt Showbizzkalender, maar editie 2011 zal het zonder de ex-Miss België moeten stellen.

Voor zijn nieuwe kalender rekent Henk Van Cauwenbergh op nieuw toptalent Marie Vinck, Hanne Troonbeeckx, huidig Miss België Cilou Annys en Lauren Versnick, de dochter van vtm-coryfee Lynn Wesenbeek, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Na sexy naakt fotoshoots in Zuid-Frankrijk en Thailand, opnames in de Zoo van Antwerpen en aan de Belgische kust, trekt Van Cauwenbergh dit jaar naar Hasselt. "Het thema van de nieuwe kalender wordt een bossprookje.

Ik ga uiteraard weer werken met BV's, maar ook met modellen en figuranten met een donkere huid", aldus Henk. Voor het eerst sinds de start van de bloot kalender in 1998, zal Véronique De Kock niet te bewonderen zijn.

"Ik ga voor nieuw talent. En ik zie Marie Vinck als absolute kandidaat voor de cover. Zij bekoort mij met haar talent, borsten en uitstraling en belichaamt perfect de nieuwe generatie", aldus Henk, die zijn lijstje met favoriete modellen al klaar heeft. "Traditioneel is dat een mix van bekende namen en van nieuw talent.

Henk wil voor editie 2011 onder meer uitpakken met tv-ster Roos Van Acker, Miss België 2010 Cilou Annys, filmactrice Marieke Dilles, de 16-jarige actrice Ella-June Henrard, actrice Veerle Baetens, VT4 ster Hanne Troonbeeckx, sterrenkok Sergio Herman en aanstormend model Lauren Versnick.

Of ze ook effectief op de nieuwe Showbizzkalender zullen prijken, is nog niet zeker. "We fotograferen iedereen op 5 en 6 augustus."

Van Cauwenbergh ziet Marie Vinck als perfecte opvolger voor Véronique De Kock. Die was dertien edities lang naakt te bewonderen op de kalender.

De samenwerking stopte vorig jaar toen Henk haar omschreef als "een superopportunistisch mieke dat weet dat de biologische klok tikt".

"Hij moet niet denken dat we ooit nog voor hem gaan poseren", reageerde De Kock, maar Henk is niet onder de indruk.

"Ik denk dat het goed geweest is met Véronique. Voor mij hoefde het al een paar jaar niet meer. Het is tijd voor nieuwe gezichten, nieuwe types, die ik graag naar voren schuif."

De showbizzkalender, bekend voor zijn Vlaams vrouwelijk schoon, pakt dit jaar ook uit met actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseren voor de lens van de fotograaf Henk van Cauwenbergh.

Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, Hanne Troonbeeckx en de 16-jarige Ella June Henrard.

Voor de kalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: de voetballer Carl Hoefkens en de chef Sergio Herman. Véronique De Cock zal er voor het eerst niet bij zijn. De kalender wordt voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober.

Ook dit jaar zullen er een aantal nieuwe gezichten prijken op de bekende showbizzkalender.

Er zullen twee jonge en populaire actrices voor het eerts poseren voor de lens van Henk van Cauwenbergh. Het gaat om Rodenburgs-ster Marie Vinck en Veerle Baetens, die dit najaar opnieuw te zien is met Code 37.

Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard die momenteel scoort in de filmzalen met Bo.

Voor de kalender van volgend jaar zullen ook twee mannen hun mooiste snoetje opzetten: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock ontbreekt voor de eerste keer.

28-10-12

Gaelle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100 2011 @ Bekende Vlaamse vrouwen

Fotomodel, presentatrice en JIM VJ Gaëlle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100 2011

Het is al de twaalfde keer dat Vlaanderens grootste mannenmaandblad Ché zijn Hemelse 100 presenteert, de geheel eigenzinnige stemming van zijn lezers voor de 100 mooiste vrouwen ter wereld.

Opvallend is dat de top-100 duidelijk Vlaams kleurt. 35 Bekende Vlaamse vrouwen nestelen zich in Ché’s Hemelse 100. Waaronder 8 in de top-10. De Vlaamse man duldt daar enkel Jessica Alba (blijft op plaats 3) en Megan Fox (van 2 naar 5) tussen het Vlaamse schoon.

Kim Engelbosch springt van 6 naar 2, en op nr. 1 staat voor het tweede jaar op rij voormalig Lezeres van het Jaar van P-magazine Gaëlle Garcia Diaz. Nog een voormalige P-Lezeres van het Jaar, Hanne Troonbeeckx, houdt stand op plaats 4. Hoogste nieuwkomer is Anouk Matton op nr. 9. Véronique De Kock moet enkele plaatsen inleveren, van 5 naar 7, Milk Inc.-frontvrouw Linda Mertens klimt van 9 naar 8.

“Ik geef toe: deze top-100 van mooiste vrouwen ter wereld is een beetje chauvinistisch gekleurd. Daar zitten de naakt fotoshoots van Ché natuurlijk voor iets tussen. Al verdenk ik er onze lezers ook van dat ze redeneren: ‘Die is van bij ons, die kan ik misschien krijgen, laat ik maar eens met complimentjes gooien’”, aldus hoofdredacteur Günther van Hassel.

“Maar misschien moeten we zo bescheiden niet zijn. Er lopen gewoon héél veel mooie bekende vrouwen zoals Gaelle Garcia Diaz rond in Vlaanderen. Kijk maar naar alle naaktkalenders met BV's. Nu moeten wij, Vlamingen, alleen nog leren om wat minder met ons hoofd in de grond over straat te lopen.”

Zeven vrouwen handhaven zich al twaalf jaar lang in de Hemelse 100: Jennifer Aniston, Halle Berry, Véronique De Kock, Tanja Dexters, Cameron Diaz, Angelina Jolie en Charlize Theron. Eerder stonden ook bekende Vlaamse vrouwen Ann van Elsen, Roxane Kalishoek en Sabine Hagedoren hoog in de Hemelse 100 van Ché.

Ché Hemelse 100 juryrapport over Hanne Troonbeeckx.,

SAAM(GEVAT): Van P-magazines Lezeres van het Jaar tot professionele presentatrice van The Block, Hanne Troonbeeckx is een bron van inspiratie voor allerlei types van doe-het-zelvers.

FAAM: Dat u Hanne Troonbeeckx dit najaar regelmatig in het Antwerpse Schipperskwartier heeft zien paraderen, heeft louter en alleen met haar beroep te maken. Trouwens, wat doet ú daar eigenlijk?

Gaëlle Garcia Diaz ook verkozen tot ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’ door de lezers van het grootste mannenmaandblad van Vlaanderen.

Gaëlle Garcia Diaz (22) beleefde onlangs haar vuurdoop als VJ voor JIM. Donderdag 14 oktober, mocht ze meteen de Ché/Accent-Luxekalender 2012 boven de doopvont houden. “Dit is waarschijnlijk een van mijn laatste sexy bloot shoots”, liet Garcia Diaz onlangs in het mannenmaandblad Ché verstaan. “Als je met je kop op 2BE, JIM en Plug RTL komt, kan je niet meer elke week naakt je borsten poseren.”


 De Ché/Accent-Luxekalender fotoshoot, een mooie naaktkalender, werd opgenomen op het strand en oceaan van de Dominicaanse Republiek. Internationaal gerenommeerd naaktfotograaf Frank De Mulder nam er met zijn team en drie modellen waaronder naaktmodel Gaelle Garcia Diaz zijn intrek in een super-de-luxe villa, die zo uit een Bond-film geplukt leek.

Naast de villa worden de hoofdrollen vertolkt door Oriana Pellegrini (25), een Kortrijks model met Italiaanse én Griekse roots (een mens zou voor minder een crisis krijgen), Sarah Stevens (26), een blonde bom uit Mortsel, en Gaëlle Garcia Diaz, de Mooiste Vrouw ter Wereld, regelrecht uit Drogenbos.

De opnames voor de Luxekalender 2012 duurden een week lang, het resultaat is van een internationale klasse. “Je kan je inderdaad afvragen of je helemaal naar de Dominicaanse Republiek moet om twee mooie konten in bikini of naakt op het strand te fotograferen”, aldus hoofdredacteur Günther van Hassel verwijzend naar de cover van de naaktkalender met Gaelle Garcia Diaz.

“Ja, dat moet. Je doet het voor het mooie weer en het buitengewoon mooie licht. Maar vooral omdat je door een week lang samen te leven op zo’n exotische locatie, een sfeer creëert die het voor iedereen makkelijker maakt om zich bloot te geven. Alleen op die manier krijg je een uitzonderlijk resultaat.”

De Ché/Accent-Luxekalender is vanaf dinsdag 18 oktober te koop in de betere dagbladhandel voor € 24,95.

Gaëlle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100

Het is al de twaalfde keer dat Vlaanderens grootste mannenmaandblad Ché zijn Hemelse 100 presenteert, de geheel eigenzinnige stemming van zijn lezers voor de 100 mooiste vrouwen ter wereld. Opvallend is dat de top-100 duidelijk Vlaams kleurt. 35 landgenotes nestelen zich in Ché’s Hemelse 100. Waaronder 8 in de top-10.

De Vlaamse man duldt daar enkel Jessica Alba (blijft op plaats 3) en Megan Fox (van 2 naar 5) tussen het Vlaamse schoon. Kim Engelbosch springt van 6 naar 2, en op nr. 1 staat voor het tweede jaar op rij voormalig Lezeres van het Jaar van P-magazine Gaëlle Garcia Diaz. Nog een voormalige P-Lezeres van het Jaar, Hanne Troonbeeckx, houdt stand op plaats 4. Hoogste nieuwkomer is Anouk Matton op nr. 9. Véronique De Kock moet enkele plaatsen inleveren, van 5 naar 7, Milk Inc.-frontvrouw Linda Mertens klimt van 9 naar 8.

In 2008 kozen de lezers van het Vlaamse mannenblad Ché in de lijst van in de smaak vallende Hemelse vrouwen Hanne Troonbeeckx nog op brons.

De Hollywoodvamp Jessica Alba voerde de Ché Hemelse 100 aan, op de hielen gezeten door de inheemse Venussen Véronique De Kock en Hanne Troonbeeckx.

Gaëlle Garcia Diaz is nieuwste JIM VJ

Vanaf maandag 10 oktober 2011 zal de 23-jarige Gaëlle Garcia Diaz het JIM-team versterken als nieuwe VJ. Gaëlle zal beurtelings met VJ Vincent Banic het populaire muziekprogramma ‘Top 40 Hitlist Selection’ presenteren op onze jongerenzender.

“Gaelle Garcia Diaz past perfect in het profiel van onze zender”, aldus JIM netmanager Luc Van Laer. “Ze is jong, talentvol, sexy, ambitieus en ze ziet er bovendien nog eens goed uit ook. Ze is een bezige bij die bij JIM de kans krijgt om haar talenten verder te ontwikkelen.”

Naast ‘Top 40 Hitlist Selection’ zal Gaëlle Garcia Diaz samen met de andere JIM vj’s te zien zijn tijdens ‘The Big Live’, waarmee JIM tijdens de herfstvakantie 168 uur aan één stuk live televisie zal maken vanuit de stad Kortrijk.

‘Top 40 Hitlist Selection’ met Gaelle Garcia Diaz van maandag tot donderdag bij JIM om 18.30