28-10-12

Gaelle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100 2011 @ Bekende Vlaamse vrouwen

Fotomodel, presentatrice en JIM VJ Gaëlle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100 2011

Het is al de twaalfde keer dat Vlaanderens grootste mannenmaandblad Ché zijn Hemelse 100 presenteert, de geheel eigenzinnige stemming van zijn lezers voor de 100 mooiste vrouwen ter wereld.

Opvallend is dat de top-100 duidelijk Vlaams kleurt. 35 Bekende Vlaamse vrouwen nestelen zich in Ché’s Hemelse 100. Waaronder 8 in de top-10. De Vlaamse man duldt daar enkel Jessica Alba (blijft op plaats 3) en Megan Fox (van 2 naar 5) tussen het Vlaamse schoon.

Kim Engelbosch springt van 6 naar 2, en op nr. 1 staat voor het tweede jaar op rij voormalig Lezeres van het Jaar van P-magazine Gaëlle Garcia Diaz. Nog een voormalige P-Lezeres van het Jaar, Hanne Troonbeeckx, houdt stand op plaats 4. Hoogste nieuwkomer is Anouk Matton op nr. 9. Véronique De Kock moet enkele plaatsen inleveren, van 5 naar 7, Milk Inc.-frontvrouw Linda Mertens klimt van 9 naar 8.

“Ik geef toe: deze top-100 van mooiste vrouwen ter wereld is een beetje chauvinistisch gekleurd. Daar zitten de naakt fotoshoots van Ché natuurlijk voor iets tussen. Al verdenk ik er onze lezers ook van dat ze redeneren: ‘Die is van bij ons, die kan ik misschien krijgen, laat ik maar eens met complimentjes gooien’”, aldus hoofdredacteur Günther van Hassel.

“Maar misschien moeten we zo bescheiden niet zijn. Er lopen gewoon héél veel mooie bekende vrouwen zoals Gaelle Garcia Diaz rond in Vlaanderen. Kijk maar naar alle naaktkalenders met BV's. Nu moeten wij, Vlamingen, alleen nog leren om wat minder met ons hoofd in de grond over straat te lopen.”

Zeven vrouwen handhaven zich al twaalf jaar lang in de Hemelse 100: Jennifer Aniston, Halle Berry, Véronique De Kock, Tanja Dexters, Cameron Diaz, Angelina Jolie en Charlize Theron. Eerder stonden ook bekende Vlaamse vrouwen Ann van Elsen, Roxane Kalishoek en Sabine Hagedoren hoog in de Hemelse 100 van Ché.

Ché Hemelse 100 juryrapport over Hanne Troonbeeckx.,

SAAM(GEVAT): Van P-magazines Lezeres van het Jaar tot professionele presentatrice van The Block, Hanne Troonbeeckx is een bron van inspiratie voor allerlei types van doe-het-zelvers.

FAAM: Dat u Hanne Troonbeeckx dit najaar regelmatig in het Antwerpse Schipperskwartier heeft zien paraderen, heeft louter en alleen met haar beroep te maken. Trouwens, wat doet ú daar eigenlijk?

Gaëlle Garcia Diaz ook verkozen tot ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’ door de lezers van het grootste mannenmaandblad van Vlaanderen.

Gaëlle Garcia Diaz (22) beleefde onlangs haar vuurdoop als VJ voor JIM. Donderdag 14 oktober, mocht ze meteen de Ché/Accent-Luxekalender 2012 boven de doopvont houden. “Dit is waarschijnlijk een van mijn laatste sexy bloot shoots”, liet Garcia Diaz onlangs in het mannenmaandblad Ché verstaan. “Als je met je kop op 2BE, JIM en Plug RTL komt, kan je niet meer elke week naakt je borsten poseren.”


 De Ché/Accent-Luxekalender fotoshoot, een mooie naaktkalender, werd opgenomen op het strand en oceaan van de Dominicaanse Republiek. Internationaal gerenommeerd naaktfotograaf Frank De Mulder nam er met zijn team en drie modellen waaronder naaktmodel Gaelle Garcia Diaz zijn intrek in een super-de-luxe villa, die zo uit een Bond-film geplukt leek.

Naast de villa worden de hoofdrollen vertolkt door Oriana Pellegrini (25), een Kortrijks model met Italiaanse én Griekse roots (een mens zou voor minder een crisis krijgen), Sarah Stevens (26), een blonde bom uit Mortsel, en Gaëlle Garcia Diaz, de Mooiste Vrouw ter Wereld, regelrecht uit Drogenbos.

De opnames voor de Luxekalender 2012 duurden een week lang, het resultaat is van een internationale klasse. “Je kan je inderdaad afvragen of je helemaal naar de Dominicaanse Republiek moet om twee mooie konten in bikini of naakt op het strand te fotograferen”, aldus hoofdredacteur Günther van Hassel verwijzend naar de cover van de naaktkalender met Gaelle Garcia Diaz.

“Ja, dat moet. Je doet het voor het mooie weer en het buitengewoon mooie licht. Maar vooral omdat je door een week lang samen te leven op zo’n exotische locatie, een sfeer creëert die het voor iedereen makkelijker maakt om zich bloot te geven. Alleen op die manier krijg je een uitzonderlijk resultaat.”

De Ché/Accent-Luxekalender is vanaf dinsdag 18 oktober te koop in de betere dagbladhandel voor € 24,95.

Gaëlle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100

Het is al de twaalfde keer dat Vlaanderens grootste mannenmaandblad Ché zijn Hemelse 100 presenteert, de geheel eigenzinnige stemming van zijn lezers voor de 100 mooiste vrouwen ter wereld. Opvallend is dat de top-100 duidelijk Vlaams kleurt. 35 landgenotes nestelen zich in Ché’s Hemelse 100. Waaronder 8 in de top-10.

De Vlaamse man duldt daar enkel Jessica Alba (blijft op plaats 3) en Megan Fox (van 2 naar 5) tussen het Vlaamse schoon. Kim Engelbosch springt van 6 naar 2, en op nr. 1 staat voor het tweede jaar op rij voormalig Lezeres van het Jaar van P-magazine Gaëlle Garcia Diaz. Nog een voormalige P-Lezeres van het Jaar, Hanne Troonbeeckx, houdt stand op plaats 4. Hoogste nieuwkomer is Anouk Matton op nr. 9. Véronique De Kock moet enkele plaatsen inleveren, van 5 naar 7, Milk Inc.-frontvrouw Linda Mertens klimt van 9 naar 8.

In 2008 kozen de lezers van het Vlaamse mannenblad Ché in de lijst van in de smaak vallende Hemelse vrouwen Hanne Troonbeeckx nog op brons.

De Hollywoodvamp Jessica Alba voerde de Ché Hemelse 100 aan, op de hielen gezeten door de inheemse Venussen Véronique De Kock en Hanne Troonbeeckx.

Gaëlle Garcia Diaz is nieuwste JIM VJ

Vanaf maandag 10 oktober 2011 zal de 23-jarige Gaëlle Garcia Diaz het JIM-team versterken als nieuwe VJ. Gaëlle zal beurtelings met VJ Vincent Banic het populaire muziekprogramma ‘Top 40 Hitlist Selection’ presenteren op onze jongerenzender.

“Gaelle Garcia Diaz past perfect in het profiel van onze zender”, aldus JIM netmanager Luc Van Laer. “Ze is jong, talentvol, sexy, ambitieus en ze ziet er bovendien nog eens goed uit ook. Ze is een bezige bij die bij JIM de kans krijgt om haar talenten verder te ontwikkelen.”

Naast ‘Top 40 Hitlist Selection’ zal Gaëlle Garcia Diaz samen met de andere JIM vj’s te zien zijn tijdens ‘The Big Live’, waarmee JIM tijdens de herfstvakantie 168 uur aan één stuk live televisie zal maken vanuit de stad Kortrijk.

‘Top 40 Hitlist Selection’ met Gaelle Garcia Diaz van maandag tot donderdag bij JIM om 18.30

26-10-12

Marie Vinck en Hilde Van Mieghem Smoorverliefd Villa Vanthilt @ Bekende Vlaamse vrouwen


Marcel Vanthilt zet de deuren van zijn villa Vanthilt open voor Bekende Vlaamse vrouwen Hilde Van Mieghem en dochter Marie Vinck, zeilster Evi Van Acker en schlagerzanger Christoff.

Bekende Vlaamse vrouw Hilde Van Mieghem regisseert dochter Marie Vinck in de nieuwe Vlaamse film
Smoorverliefd.

Marcel Vanthilt kijkt uit naar een fijn dubbelgesprek met twee Vlaamse topactrices en is benieuwd hoe die samenwerking tussen moeder en dochter verliep.

Ook komen de diverse naakt fotoshoots van de 2 dames aanbod, die van Hilde Van Mieghem voor Playboy, en Marie Vinck voor Humo.

Hoe vond de dochter dat haar moeder naakt op de cover van Playboy stond, en wat vond moeder Hilde van haar dochter die bloot op de cover van Humo stond.

Smoorverliefd: de nieuwe film van Hilde van Mieghem.

Regisseur Hilde Van Mieghem (de Kus en Dennis van Rita) zoomt in op het turbulente leven van vier sterke madammen : tienerdochter Eva (Aline Van Hulle), haar moeder Judith (Veerle Dobbelaere), tante Barbara (Wine Dierckx) en grote zus Michelle (Marie Vinck) die er gezellig onder één dak samen een potje van maken.

Eerste verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen, naakte borsten, stomende vrijscènes en onverwoestbare oude liefde kruiden het wat chaotische bestaan van deze vier vrouwen.

Ze zijn sexy, mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer. Kevin Janssens, Koen De Graeve, Koen De Bouw, Jan Decleir en Huub Stapel injecteren de plot met het nodige testosteron. Blijft nog maar de vraag of hun weerwerk deze cocktail van vastberadenheid en vrouwelijke hormonen kan ontmijnen...

Hilde van Mieghem brengt met deze film een ode aan moderne romantiek. De levendigheid, prachtige settings en de meest smaakmakende vrijscènes uit de Vlaamse filmgeschiedenis maken ‘Smoorverliefd’ tot een ‘must see’ die goesting geeft. Bovendien... is het een film die geholpen door de sterke acteerprestaties het vrouwelijk orgasme tot ongekende hoogten tilt.

Hilde Van Mieghem (Antwerpen, 14 april 1958) is een Vlaams actrice, auteur en regisseur.

Ze studeerde in 1981 af aan de Studio Herman Teirlinck. Hilde Van Mieghem is als Vlaamse actrice in diverse Vlaamse, Nederlandse, Franse en Duitse films en tv series te zien geweest. Naast acteren, schrijft ze ook scripts en is ze regisseur.

Ook poseerde ze naakt voor het mannenblad Playboy. Hilde Van Mieghem was zowel regisseur, schrijfster als producer van 'De Kus' (2004) en 'De suikerpot'(1997). In 2006 werd ze genomineerd voor de Vlaamse Cultuurprijs voor Film. Inmiddels werkt ze aan een boek dat in 2010 uitkomt.

Actrice Marie Vinck is haar dochter.

Bekende Vlaamse vrouw Hilde Van Mieghem heeft al een lange en succesvolle cariére achter de rug. Ze is tevens de moeder van Marie Vinck die zelf naam en faam aan het maken is als actrice. Ze hebben reeds samen gewerkt aan meer dan een film en gaan dit in 2009 weer doen in de film Amsterdam. Hilde Van Mieghem heeft ook meer dan eens naakt geposeerd in diverse films.

Marie Vinck (Antwerpen, 1 januari 1983) is een Vlaamse actrice. Vinck is de dochter van actrice Hilde Van Mieghem.

Marie Vinck acteerde voor het eerst op negenjarige leeftijd, in de televisieserie Moeder, waarom leven wij?, waarin haar moeder een hoofdrol vertolkte. In 1998 speelde ze opnieuw samen met haar moeder in de Nederlandse speelfilm Blazen tot honderd.

Marie Vinck brak echter definitief door als actrice dankzij de film De kus (2004), geregisseerd door haar moeder. De film werd op gemengde kritieken onthaald, maar Vincks prestatie werd unaniem gelauwerd.

Zo won ze de Plateauprijs als beste Belgische actrice, en werd ze ook tot beste actrice gekroond op het festival CinemaEuropa in Viareggio.

In 2009 was er veel ophef over Marie Vinck die naakt in De Rodenburgs haar borsten liet zien.

De VTM is de laatsten tijd flink bezig kijkers te lokken met blote tetten in primetime.
En nu was dus Marie Vinck aan de beurt met haar prachtig balkon.

Vinck heeft Nederlandse en Engelse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen. In 2006 begon ze de vierjarige dramaopleiding aan het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen.

Bekende Vlaamse vrouw Marie Vinck woont nog steeds in Antwerpen.
 
Animal print UGG Herfst/Winter dames